Koulutus

Kouluttaudu

Osaston jäseniä on osallistunut JHL:n aluetoimiston järjestämille ammatillisille opintopäiville, sekä järjestötoiminnan koulutuksiin.

Ammattiliittonasi haluamme tarjota sinulle monipuolista koulutusta – sellaista, josta sinulla on hyötyä järjestö- ja edunvalvontatoiminnassa sekä sellaista, jonka avulla voit kasvattaa ammatillista osaamistasi.

Tutustu kaikille jäsenille tarkoitettuun koulutukseen, luottamustehtäviä hoitaville henkilöille suunnattuun koulutukseen sekä yhdistystoiminnassa mukana oleville tarkoitettuihin kursseihin.

Liiton tarjoamaa koulutusta järjestetään Helsingissä  JHL-opistolla ja eri puolilla Suomea, lähellä sinua. Vuoden 2018 kurssit on julkaistu ja hakuaika on käynnissä.

Tule kasvattamaan osaamistasi ja tutustumaan muihin oman alasi ammattilaisiin!

Koulutusta tarjolla JHL

Valtakunnallinen koulutuskalenteri

Itä-Suomen koulutuskalenteri

Painetut oppaat ovat maksuttomia jäsenille. Muille oppaan hinta on 5 €/kpl. Oppaista ne, joiden kohdalla on 'tilaa tästä', ovat tilattavissa painettuina versioina.
Kaikki oppaat ovat saatavilla sähköisinä versioina pdf-muodossa.

JHL:n ammattialaesitteet ja kampanjamateriaalit löydät Muut aineistot -sivulta.